Paapii Magazine

Vad kan man ge i farsdagspresent?

09.10.2024

Farsdag firas den 10 november 2024. Undrar du vad som skulle vara en trevlig och praktisk farsdagspresent? Kanske är det din mans första fars dag och du vill fira den med en speciell gåva? Vad sägs om att ge en tröja till pappan eller farfar i år, en som är både snygg och hållbar!

Fars dag-presentidéer för pappa och farfar


I vårt systermärke Finskets sortiment hittar du högkvalitativa, finsktillverkade tröjor, huvtröjor och collegetröjor som garanterat kommer att glädja mottagaren under en lång tid. Finsket erbjuder farsdagspresent idéer för både män och farfäder, eftersom kläderna är designade för olika storlekar och stilar. Storleksutbudet är brett, från S till XXXL, och materialet är mjuk och bekväm, GOTS-certifierad ekologisk bomull.


Tröjor för män som fiskar, jagar, vandrar i skog och mark och älskar naturen


Känns det som att din man, pappa eller farfar redan har allt? Eller kanske du inte vet vilken sorts utrustning han behöver för sina hobbyer? Nu kan du ge en tröja som matchar hans intressen, eftersom Finskets sortiment erbjuder mönster med gäddor och abborrar för fiskare, ugglor och måsar för fågelentusiaster, älgar och rävar för jägare och vandrare, och många andra mönster för män med ett starkt naturintresse. Det finns också gott om alternativ för dem som gillar enfärgade plagg. Om det känns svårt att välja, är ett presentkort alltid ett bra alternativ.


Gör den första farsdagen unik


Den första farsdagen är en speciell dag som blir så minnesvärd. Det är en betydelsefull dag för att hedra början på faderskapet. Den första farsdagspresenten kan vara ett löfte om gemensam tid: ett litet ögonblick mitt i vardagen, som påminner pappan om hur viktig han är och hur mycket hans närvaro betyder för familjen.

Godis och köksredskap för pappa


Paapiis läckra godis är en utmärkt presentidé. De handgjorda tjärsalmiak godisarna från Finland är perfekta för en pappa som börjar dregla bara vid tanken på ordet "lakrits." Hallonkarameller är en fantastisk gåva för någon som föredrar de sötare, bärsmakande godisarna vid speciella tillfällen. För en pappa som gillar att laga mat rekommenderar vi de stiliga Gates of Pohjola och Ohto skärbrädorna eller grytunderläggen, som motstår inte bara värme utan också slitage, vilket gör att skärbrädorna är både praktiska och hållbara.


Tycker du om att sy? Utforska vårt breda tyg utbud


Om du själv vill sy en farsdagspresent är det värt att kolla in vårt mångsidiga tygsortiment. Med våra trikåtyger, collegetyger, mulesing-fri merinoull och våra 100% ekologiska jacquardtyger i bomull kan du skapa personliga farsdagsgåvor.

article image
PaaPii x K-Citymarket
PaaPii-kläder för bebisar och barn från K-Citymarket. I sex utvalda K-Citymarket-butiker kommer du att kunna se PaaPii:s barnkollektion
article image
Sy en härlig tomteluva
Så här syr du en tomteluva för den stämningsfullaste tiden på året!
article image
Presentidéer för en baby
Hitta en minnesvärd babypresent från Paapiis urval.
article image
Skapa din egen fantastiska tofsvägg
Använd tofsar till fantastiska hantverksprojekt.
article image
Valet av tunika - tips för att hitta den perfekta tunikan
Tunikor är mångsidiga plagg som kan användas året runt. Läs tipsen som hjälper dig att göra rätt val när du väljer tunika.
article image
Paapii charmar på teaterscenen
Ella och vännerna klär sig i glada mönster från Paapii i Kouvolan Teatteris föreställning Ella ja kaverit - Paterock.
article image
5 anledningar till att välja en finsk produkt
Genom att köpa kläder från Finland vet du att människors välmående har hög prioritet.
article image
Njut av semestern i Karleby
Läs mer och spara tipsen inför sommarsemestern, och planera en resa som passar just dina intressen. Välkommen till Karleby!
article image
Hur mycket tyg behöver jag för mitt syprojekt?
Planerar du ett syprojekt, men undrar hur mycket tyg du ska beställa? Läs mer om vad du ska ta hänsyn till vid uppskattning av tygåtgång.
article image
Minnen på duk - utställning i Lochteå
En utställning med Anniina Isokangas designade tyger- Minnen på duk, öppnas den 25.7.2023 i prästgården i Lochteå.
article image
Patientkläder från PaaPii till Soite barnsjukhus
Vi har kunnat genomföra ett fantastiskt samarbetsprojekt genom att designa och producera en kollektion patientkläder för Soite barnsjukhus.
article image
Designstationen KNUT
På den gamla, charmiga järnvägsstationen i Karleby öppnar en ny designbutik den 31 mars 2023, där hantverk och formgivning från när och fjärran samlas under ett och samma tak.
article image
PaaPii x K-Citymarket
PaaPii-kläder för bebisar och barn från K-Citymarket. I sex utvalda K-Citymarket-butiker kommer du att kunna se PaaPii:s barnkollektion
article image
Sy en härlig tomteluva
Så här syr du en tomteluva för den stämningsfullaste tiden på året!
Se alla